A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Marco Polo: Οι 2 πύργοι που θα πάρουν τη θέση του Golden Arches!

Στην ιστορία έχει περάσει το ξενοδοχείο Golden Arches στην Αμαθούντα, αφού στη θέση του έχουν σχεδιαστεί 2 μοντέρνοι ουρανοξύστες, που θα αποτελούν το συγκρότημα Marco Polo και θα απλώνονται σε έκταση 20,000 τετραγωνικών μέτρων. Το συγκρότημα αποτελεί μια μεγάλη, μικτή ανάπτυξη που προωθείται στην περιοχή από ξένους επενδυτές.

Η ανάπτυξη έχει σχεδιαστεί από το γραφείο PPA Architects στη Λεμεσό, το οποίο έχει επίσης αναλάβει εμβληματικά έργα, όπως το Limassol Pearl και το i-Home. Οι ουρανοξύστες Marco Polo έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να προσφέρουν πανοραμική θέα 180ο, χάριν στις γυάλινες προσόψεις τους και στη γεωμετρία των μπαλκονιών.

Οι πύργοι θα βρίσκονται γύρω από μία δημόσιας χρήσης πλατεία, με θέα στον κύριο δρόμο, η οποία θα προσφέρει ευκαιρίες για ψώνια, φαγητό και ποτό. Το σχέδιο περιλαμβάνει, επίσης, ένα εκτενές πάρκο στο πίσω μέρος, το οποίο θα διαθέτει ποικιλία υπηρεσιών με πισίνες και κιόσκια με Μεσογειακούς κήπους. Το συγκρότημα βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της Αμαθούντας και, σύμφωνα με το Τμήμα Αρχαιοτήτων, το σχέδιο χρειάστηκε να τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεάσει σημαντικές αρχαιότητες της περιοχής.

swipe gallery


17970