A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Λιλιπούτειοι θεατές «εγκαινίασαν» το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Τους πρώτους του θεατές φιλοξένησε το ανακαινισμένο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, ανοίγοντας για πρώτη φορά τις πόρτες του σε κοινό μετά από 10 περίπου χρόνια. Οι μικροί μαθητές γέμισαν τα καθίσματα του θεάτρου για να παρακολουθήσουν μια ημερήσια παράσταση του έργου «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου» που ανεβαίνει φέτος από το ΘΟΚ, διασκευάζοντας το πασίγνωστο μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη.

Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο θα φιλοξενήσει την πρώτη του βραδινή παράσταση το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016, παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό αφιέρωμα στη μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα.

Δείτε πληροφορίες για το αφιέρωμα στη Μαρινέλλα στην ατζέντα του All About Limassol.

Τα επίσημα εγκαίνια του θεάτρου θα πραγματοποιηθούν στις 25 Νοεμβρίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί σύντομη παράσταση από τα καλλιτεχνικά σύνολα της Λεμεσού.

Το κόστος της ανακαίνισης του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου ανήλθε στα 10 εκ. ευρώ εκ των οποίων μόνο το 1 εκ. κατέβαλε ο Δήμος Λεμεσού, αφού η χρηματοδότηση έγινε από διαρθρωτικά κονδύλια. Η ανακαίνιση φρόντισε να διατηρήσει την αρχική μορφή του ιστορικού κτιρίου, το οποίο ανεγέρθηκε το 1945 από ιδιώτες και λειτούργησε για αρκετά χρόνια ως ο κινηματογράφος «Παλλάς».

swipe gallery


4443