A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Λευκή μαγεία στην Κυπερούντα λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Χαρά και ενθουσιασμός είναι τα συναισθήματα με τα οποία ξύπνησαν οι κάτοικοι της Κυπερούντας το πρωί της Τετάρτης, 14 Δεκεμβρίου. Η κοινότητα ντύθηκε στα λευκά λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, έτοιμη να υποδεχθεί τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. Το χιόνι που καλύπτει εδώ και μέρες το Τρόοδος, κατέβηκε από σήμερα και στις χαμηλότερες υψομετρικά περιοχές (η Κυπερούντα βρίσκεται σε υψόμετρο 1200 μέτρων).

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα ανέλαβαν δράση από νωρίς και το χιόνι δε δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες στο οδικό δίκτυο, στο οποίο η μετακίνηση γίνεται χωρίς προβλήματα. Η θερμοκρασία το πρωί ήταν στον -1 βαθμό κελσίου, ενώ με την εμφάνιση του ήλιου έφτασε τους 4-5 βαθμούς.

Οι συνθήκες είναι γενικά ομαλές, καθώς ο κρύος αέρας και το χιονόνερο που έπεφτε το πρωί έχουν υποχωρήσει. Τα παιδιά επιδόθηκαν σε παιχνίδι με τα χιόνια, αφού έμειναν μακριά από τα σχολεία τους, τα οποία έκλεισαν καθώς οι μαθητές των γύρω περιοχών δεν μπορούσαν να μετακινηθούν νωρίς το πρωί με τα λεωφορεία. Την ξεγνοιασιά, το παιχνίδι, το μεγαλείο της φύσης και τη φιλοξενία της γραφικής Κυπερούντας θα δοκιμάσει όποιος ξεκινήσει για ένα σύντομο ταξιδάκι στην περιοχή αυτές τις μέρες.

Αν ετοιμάζεσαι για τριήμερο στην Κυπερούντα δες ΕΔΩ όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Οι υπέροχες φωτογραφίες είναι από φίλους που βρίσκονταν το πρωί στην Κυπερούντας και φρόντισαν από νωρίς να μοιραστούν με όλους μας την ομορφιά του τοπίου.

swipe gallery


567