A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

«Λεμέσια» με διάρκεια 8 μηνών για πρώτη φορά το 2017!

Μεγάλες αλλαγές επιφυλάσσει η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού για το 2017. Με το μήνυμα «Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες», η 18η διοργάνωση του θεσμού «Λεμέσια» θα έχει εκδηλώσεις από το Μάιο μέχρι και το Δεκέμβριο.

Μέχρι πέρσι η διοργάνωση είχε διάρκεια μερικών εβδομάδων, όμως τώρα πια αποκτά νέες διαστάσεις. Η έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος στις 7 Μάη με τους αγώνες κανόε καγιάκ για παιδιά κάτω των 12 χρονών στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες όπου μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο αθλητές, αλλά και πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων. Επίσης, παράλληλα με τα αθλήματα θα προκηρυχθεί και Παγκύπριος Φωτογραφικός Διαγωνισμός με θέμα «Λεμέσια 2017», σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, τμήμα Λεμεσού.

Τα αγωνίσματα θα συνεχιστούν στις 20/5 με mini football, στις 21/5 με κολύμβηση και στις 27/5 με το φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου με τη μορφή σκυταλοδρομίας από την Πλατεία Πανεπιστημίου, RUN 4 ALL.

Δες εδώ λεπτομέρειες για την πρώτη αγωνιστική συνάντηση για τα «Λεμέσια 2017».

1999