A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ετοιμάσου για Κυριακή στη Λεμεσό με μπουφέ θαλασσινών και ψαρομεζεδάκια!

Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο ανοίγει και η όρεξη και, αν βρίσκεσαι στη Λεμεσό, η θέα της θάλασσας, τα αρώματα της εποχής και οι εξαιρετικές κουζίνες που ετοιμάζουν νοστιμιές από τη μια άκρη της πόλης μέχρι την άλλη, είναι αφορμή για μοναδικές απολαύσεις. Η 25η Μαρτίου πλησιάζει κι επειδή το κλίμα, το σκηνικό και η παράδοση επιβάλλουν ψάρι, 4 χώροι φτιάχνουν ειδικό μπουφέ και πιάτα για τη μέρα αυτή.

Με πανοραμική θέα σε ολόκληρη την ακτή της Λεμεσού, σε ένα από τα πιο προνομιούχα σημεία της πόλης, το Diamante Blu φιλοξενεί ειδικά αυτή την Κυριακή ένα ακαταμάχητο μπουφέ, που έχει γεύση από θάλασσα (βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ). Μπουφέ ψαριών και θαλασσινών έχει ετοιμάσει και το NOA, για να το απολαύσεις δίπλα στη θάλασσα, στην κομψή τραπεζαρία του ή και στην ηλιόλουστη βεράντα του (βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Αν ψάχνεις παραδοσιακό τηγανητό μπακαλιάρο με σκορδαλιά, όπως το επιβάλλει η μέρα αυτή, μένεις και πάλι κοντά στη θάλασσα, στις ανατολικότερες ακτές της Λεμεσού, στο εστιατόριο Sailor’s Rest (βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ). Μια αλλιώτικη πρόταση παρουσιάζει και το Ακταίον, με θέα τη δημοφιλή Ακτή Ολυμπίων, που έχει ετοιμάζει μεζέ με ψάρια και θαλασσινά (βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Βρες περισσότερες επιλογές για φαγητό στη Λεμεσό εδώ.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;


1231