A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ξενοδοχείο της Λεμεσού το καλύτερο σε Ευρώπη και Μεσόγειο στην κατηγορία του!

Ιδιαίτερα τιμητικό υπήρξε για τη Λεμεσό το αποτέλεσμα της ετήσιας διοργάνωσης των World Travel Awards για το 2017. Η Λεμεσός είχε σημαντική εκπροσώπηση στις υποψηφιότητες του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού, ο οποίος κατονομάζει τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, ανά περιοχές.

Το Columbia Beach Resort στο Πισσούρι βρέθηκε να διεκδικεί περισσότερα από 1 βραβεία, καθώς ανταγωνιζόταν κορυφαία resorts της Ευρώπης και όχι μόνο, σε διάφορες κατηγορίες. Η απονομή ανέδειξε το ξενοδοχείο νικητή στις κατηγορίες Europe's Leading Luxury All Suite Resort 2017 και Mediterranean's Leading Resort 2017.

Δες εδώ ποιες ήταν η υποψηφιότητες εκπροσώπησαν τη Λεμεσό στα Βραβεία.

Σε Παγκύπριο επίπεδο, τα βραβεία ανέδειξαν 3 ξενοδοχεία της Λεμεσού ανάμεσα στα καλύτερα του νησιού. Συγκεκριμένα, μετά την Ευρωπαϊκή και Μεσογειακή του διάκριση, το Columbia Beach Resort ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο resort της Κύπρου για το 2017, το Londa Beach Hotel ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο boutique hotel, ενώ το Amathus Beach hotel ανακηρύχθηκε το καλύτερο ξενοδοχείο της Κύπρου.

swipe gallery


3978