A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Κρασιά και σαμπάνιες θα ανοίγουν όλη την εβδομάδα στη Λεμεσό!

Στη Λεμεσό ζουν τα παιδιά του Διονύσου και δε χωρά αμφιβολία γι’ αυτό! Δεν είναι τυχαίο ότι μερικές από τις μεγαλύτερες γιορτές και φεστιβάλ της πόλης και της επαρχίας είναι συνδεδεμένα με το κρασί και το αμπέλι. Όμως η σχέση με το καλό κρασί, τις εκλεκτές γεύσεις, την ευθυμία και την απόλαυση που αυτό προσφέρει είναι στοιχείο της καθημερινότητας και της ιδιοσυγκρασίας των Λεμεσιανών.

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, τον καιρό να ψυχραίνει, τα τραπέζια να στρώνονται και τις παρέες να μαζεύονται, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε δίνει 5 ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε εκλεκτά κρασιά κυπριακών οινοποιείων, αλλά και σαμπάνια από εταιρείες του εξωτερικού

3 ραντεβού με τα οινοποιεία Ζαμπάρτας, Βασιλικό και Κτήμα Νταφέρμου

  1. Τετάρτη, 14/12 στο Vinylio wine etc: Απολαμβάνουμε κρασιά από το Κτήμα Νταφέρμου τσιμπολογώντας τυριά, ενώ η οικοδέσποινα, Βικτώρια, θα ετοιμάσει και το δικό της, ζεστό κρασί για τη βραδιά.

Πληροφορίες για την Τετάρτη Κρασιού στο Vinylio wine etc στην ατζέντα του All About Limassol

  1. Πέμπτη, 15/12, Ξενοδοχείο Londa: Κρασί σερβίρει ο ίδιος ο Μάρκος Ζαμπάρτας του ομώνυμου οινοποιείου, ο οποίος θα καθοδηγήσει το κοινό στις γεύσεις και τις ποικιλίες που παρουσιάζονται.

Πληροφορίες για την παρουσίαση στο Londa στην ατζέντα του All About Limassol

  1. Σάββατο, 17/12, Φανός Θυέλλης: Σε ένα χώρο που διασώζει περισσότερο από μισό αιώνα παράδοσης, στο Φανό Θυέλλης, το Οινοποιείο Βασιλικό παρουσιάζει την ποικιλία της κάβας του, προσφέροντας δωρεάν δείγμα στους παρευρισκόμενους.

Πληροφορίες για την παρουσίαση του Οινοποιείου Βασιλικό στην ατζέντα του All About Limassol

Γνωρίστε τα οινοποιεία της Λεμεσού εδώ.

Επιπρόσθετα, 2 ιδιαίτερα δείπνα με ξεχωριστά πιάτα συνδυάζουν την απόλαυση του φαγητού με τη συνοδεία του καταλληλότερου ποτού.

Στο γαλλικό εστιατόριο Le Frenchie το δείπνο συνοδεύεται αυτή την εβδομάδα με σαμπάνια Besserat de Bellefon. Σε εκλεκτά γούστα, όμως, απευθύνεται και το κάλεσμα του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου στο ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δείπνο με… φυσαλίδες στα ποτήρια στο Diamante Blu.

Πληροφορίες για το δείπνο στο Le Frenchie στην ατζέντα του All About Limassol

Πληροφορίες για το δείπνο στο Diamante Blu στην ατζέντα του All About Limassol

swipe gallery


820