A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Κορυφαίοι επαγγελματίες fitness σε γυμνάζουν δωρεάν στη Λεμεσό!

Μια μέρα αφιερωμένη στο ευ ζην και στην καλή φυσική κατάσταση, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Global Wellness Day Cyprus. Με κίνητρο την αγάπη τους για τη γυμναστική, επαγγελματίες γυμναστές και εθελοντές, συγκεντρώνονται στη Λεμεσό, στις 10 Ιουνίου, για να χαρίσουν σε όλους, μια μέρα γεμάτη ενέργεια και γυμναστική.

Η μέρα θα ξεκινήσει με ασκήσεις Yoga, στο ξενοδοχείο του St. Raphael, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. Αργότερα, η διοργάνωση μεταφέρεται και συνεχίζει τις δραστηριότητες της στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού, από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00. Στο Παλιό Λιμάνι θα παρουσιαστούν 3 προγράμματα άσκησης: το Body Combat (18:00 – 18:30), το Cardio Grit (18:45 – 19:15), και τέλος Zumba (19:15 – 20:00).

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, μπορείς κι εσύ να βρεις αυτό το Σάββατο την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ανοίξεις την πόρτα στην καλή ζωή. Αφιέρωσε τη μέρα σου δοκιμάζοντας δωρεάν μερικές από τις καλύτερες επιλογές για άσκηση και ευεξία με μερικούς από τους καλύτερους γυμναστές στην Κύπρο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


4825