A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Κλείνει ο χώρος στάθμευσης στον παραλιακό για τη γιορτή του Κατακλυσμού

Με το τριήμερο του Κατακλυσμού υποδέχεται η Λεμεσός το καλοκαίρι, διοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων σε στεριά και θάλασσα, που θα πραγματοποιηθούν φέτος στις 3 - 5 Ιουνίου 2017.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον ανατολικό χώρο στάθμευσης του Παραθαλάσσιου Πάρκο και για το σκοπό αυτό, ο χώρος  θα παραμείνει κλειστός από την Πέμπτη, 1  Ioυνίου, μέχρι  και  την  Τρίτη,  6 Ιουνίου 2017. Ως εναλλακτικοί, για όσους χρειαστεί να σταθμεύσουν στην περιοχή, προτείνονται οι άλλοι χώροι στάθμευσης της παραλιακής οδού καθώς και οι χώροι στάθμευσης του Φοιτίδιου Αθλητικού Κέντρου Γ.Σ.Ο., της οδού  Πάνου Σολομωνίδη, έναντι του Πολιτιστικού Κέντρου Π. Σολομωνίδη, και του Εναερίου.

Διέξοδο στο πρόβλημα της διακίνησης από και προς το δυτικότερο άκρο του παραλιακού μετώπου, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει η δωρεάν μεταφορά με το σύστημα “Park and Ride”, το οποίο έχει ήδη εφαρμοστεί στην πόλη από τις 14 Απριλίου 2017. Για να μεταβούν στο χώρο, οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το λεωφορείο  Αρ. 30 από τις στάσεις Εναερίου (Οδός 28ης Οκτωβρίου) και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Οδός Φραγκλίνου Ρούσβελτ). 

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το Park and Ride εδώ.

3086