A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Κύπρος και Ελβετία οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που προτιμούν οι ευκατάστατοι ανά τον κόσμο

Η Κύπρος πρόσφατα κατατάχθηκε ως ο 5ος καλύτερος προορισμός για μετεγκατάσταση των πλέον εύπορων ατόμων ανά τον κόσμο, από μια διεθνή αξιολόγηση του τρόπου ζωής από την έκθεση της Knight Frank (2014).

Κατά την τελευταία δεκαετία η Knight Frank' s Wealth Report έχει παράσχει μια μοναδική προοπτική για την αλληλεπίδραση μεταξύ του πλούτου και των αγορών προνομιακής ιδιοκτησίας ανά τον κόσμο.

Με βάση τους βασικούς επιχειρηματικούς δείκτες και τους δείκτες για άνετο τρόπο ζωής, η Κύπρος ήταν η μόνη άλλη ευρωπαϊκή χώρα στη λίστα, μαζί με την Ελβετία, που κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα - μπροστά από το Λονδίνο, τη Μαδρίτη και το Μονακό. Η Κύπρος κατατάσσεται στην ψηλή αυτή θέση λόγω του ευνοϊκού φορολογικού καθεστώτος για νέους κατοίκους, ιδιαίτερα εύπορους ιδιώτες.

Με τουλάχιστον 320 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, η Κύπρος ανακηρύσσεται ως η πιο ηλιόλουστη ευρωπαϊκή τοποθεσία. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι, σε πρόσφατες μελέτες που διεξήχθησαν από παγκόσμιους οργανισμούς εμπειρογνωμόνων για τη μετανάστευση, η Κυπριακή Ιθαγένεια που λαμβάνεται μέσα από το Πρόγραμμα Επενδύσεων κατατάχθηκε μεταξύ των «κορυφαίων 10 καλύτερων στον κόσμο».

swipe gallery

16284