A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Καθαρά Δευτέρα στη Λόφου με τσάμικα, κλαρίνα, διαγωνισμούς και δωρεάν κρασί!

Στον εκδρομικό χώρο «Προφήτη Ηλία» θα κόψει τη «μούττη» της Σαρακοστής η Λόφου. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου και ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου διοργανώνουν μια γιορτή όπως την απαιτεί η μέρα και ετοιμάζονται για τρικούβερτο γλέντι.

Τη Δευτέρα, 27/2, από τις 11 π.μ. στον όμορφο εκδρομικό χώρο του Προφήτη Ηλία (δρόμος Άλασσας - Λόφου) θα στηθεί παραδοσιακό γλέντι με το σχήμα του Αχιλλέα Ιωάννου, με φουστανελάδες να χορεύουν τσάμικα στον ρυθμό του κλαρίνου. Η κοινότητα έχει διοργανώσει παραδοσιακά παιχνίδια για τη μέρα αυτή, ενώ θα διεξαχθεί και διαγωνισμός για το πέταγμα του χαρταετού.

Δωρεάν κρασί θα προσφέρεται σε όλους, ενώ θα υπάρχει πλούσιο μπουφέ με όλα τα καθιερωμένα νηστίσιμα της ημέρας (φασόλια βραστά, παντζάρια, πατατοσαλάτα, ελιές, λαγάνες, ταραμάς κλπ) στην τιμή των €8. Εισιτήρια πωλούνται μέχρι και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο κατάστημα Pantelis Soteriou στον Ύψωνα. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης, λόγω καιρού, τα χρήματα θα επιστραφούν από το ίδιο κατάστημα. Δε θα πωλούνται εισιτήρια στο χώρο της εκδήλωσης.  

722