A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Καρναβάλι Λεμεσού: Ανώτατο όριο συμμετοχών θα ισχύσει για τη μεγάλη παρέλαση!

Με αλλαγές αρχίζουν οι διαδικασίες για προετοιμασία την παρέλασης για το Καρναβάλι Λεμεσού 2018. Ο Δήμος Λεμεσού ανακοίνωσε τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, όμως όρισε ανώτατο αριθμό συμμετοχών, ο οποίος ανέρχεται στις 100.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τις 8 Νοεμβρίου 2017, 8.00 π.μ. - 2.00 μ.μ., μέχρι και τη 1 Δεκεμβρίου 2017, στη 1.00 μ.μ. Διευκρινίζεται ότι. αν συμπληρωθεί ο αριθμός των 100 συμμετοχών πριν την 1 Δεκεμβρίου, τότε αυτόματα κλείνουν και οι συμμετοχές. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ακόμα ότι την πρώτη μέρα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι πήραν μέρος στην περσινή παρέλαση και τήρησαν τους κανονισμούς ή νέοι ενδιαφερόμενοι.

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι δε θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικώς. Για περισσότερες  πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 25 745 919. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας στα γραφεία των  Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253. 

Δες εδώ όσα έγιναν στο Καρναβάλι Λεμεσού 2017!

1420