A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Καλύπτουν το κόστος της κατασκευής οι πωλήσεις στο Limassol Del Mar

Την επίσημη παρουσίαση του Limassol Del Mar στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου πραγματοποίησε η κοινοπραξία των D. Zavos και Leptos Group, στις 28 Φεβρουαρίου 2017. Πρόκειται για ένα έργο μοναδικού σχεδιασμού, μια επένδυση των €400 εκατομμυρίων, που σύμφωνα με τα μέρη της κοινοπραξίας, έχει γίνει πόλος έλξης επενδυτών από όλο τον κόσμο.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου D. Zavos, Μιχάλης Ζαβός, ανάφερε ότι το έργο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της κυπριακής οικονομίας, αφού πρόκειται να προσφέρει εκατοντάδες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει τη ρευστότητα με έσοδα, μέσα από φορολογίες και άλλα τέλη προς τα ταμεία του κράτους. Ο Αντιπρόεδρος του Leptos Group, Παντελής Λεπτός, ανέφερε πως από τα έσοδα με την πώληση του 60% των διαμερισμάτων της Α’ φάσης έχει εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση του έργου.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αγοραστών προέρχεται από τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή, αλλά παρατηρείται αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και από Κύπριους. Αυτή η επιτυχία αποδίδεται από την κοινοπραξία στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του έργου, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την ποιότητα των υπηρεσιών που θα προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές προκατασκευής. Στο πλαίσιο της παρουσίασης, προβλήθηκε και το νέο βίντεο που επιτρέπει στο κοινό να περιηγηθεί στους χώρους της ανάπτυξης, παίρνοντας μια γεύση από τις δυνατότητες και τις ανέσεις που θα προσφέρει.

2008