A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Και χειμώνα, και καλοκαίρι (και ενδιάμεσα) το Δασούδι είναι μεγάλη λατρεία!

Αγαπημένος προορισμός για χιλιάδες κόσμο, ντόπιους και ξένους, μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες της Λεμεσού. Το Δασούδι είναι το μοναδικό παραθαλάσσιο δάσος σε πόλη της Κύπρου και, ταυτόχρονα, ο μικρός παράδεισος της Λεμεσού.

Δάσος, παραλία, πεζόδρομος, γήπεδα, κολυμβητήριο, παιδική χαρά, εστιατόρια, μπαρ: είναι όλα εκεί! Και είναι όλα τόσο κοντά – σε μια έκταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου – μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, που ίσως είναι δύσκολο κανείς να συνειδητοποιήσει αμέσως πόσο βολικός και ποικιλόμορφος προορισμός είναι αυτή η ξεχωριστή τοποθεσία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε είσαι παιδάκι, είτε είσαι ηλικιωμένος με μπαστούνι, είτε ψάχνεις χώρο χαλάρωσης, είτε προτιμάς την άσκηση και τα αθλήματα σε στεριά και θάλασσα, είτε απλώς απολαμβάνεις φαγητό και ποτό με θέα στο γαλάζιο, έχεις πολύ καλούς λόγους να επιστρέφεις ξανά και ξανά στο Δασούδι. Άλλωστε, αυτός ο μικρός παράδεισος δεν ήταν πάντα δεδομένος στην πόλη και χρειάστηκαν πολύ δραστικές αποφάσεις για να δημιουργηθεί, επομένως αξίζει να τον εκμεταλλευτεί κανείς στο έπακρο.

Δες εδώ την απίστευτη ιστορία για το πώς δημιουργήθηκε το Δασούδι.

Δες εδώ περισσότερα για την παραλία στο Δασούδι.

Δες εδώ περισσότερα για τον πεζόδρομο στο Δασούδι.

swipe gallery


1141