A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ιδιωτικές ξεναγήσεις στις επαύλεις της Μαρίνας Λεμεσού. Φαντάσου αυτό…

Μια καθαρή ανατολή του ήλιου με θέα τη θάλασσα, ο απαλός παφλασμός του νερού πάνω στα υπέροχα, λευκά σκάφη, η σαγηνευτική παλέτα χρωμάτων με κόκκινο, μπλε, χρυσό και λάμψεις. Μετά σκέψου τις απογευματινές βόλτες στη μαρίνα, το ζωηρό πλήθος, τις γεύσεις από λαχταριστά πιάτα και ποτά, τις πολυτελείς βιτρίνες καταστημάτων και το μαγευτικό φως της ημέρας που φεύγει…

Αυτή είναι η ζωή στη μαρίνα, αυτό επιλέγει όποιος αποφασίζει να κατοικήσει σε αυτό το διαμάντι της Ανατολικής Μεσογείου. Η “ομάδα“ νέων επαύλεων στη Μαρίνα Λεμεσού έχει γίνει η νέα αγαπημένη επένδυση για αγοραστές από όλο τον κόσμο. Χάριν στην ποιότητα των ακινήτων, τις εκτεταμένες δυνατότητες για τη φύλαξη yacht και τον παλμό της πολυτελούς καθημερινότητας στη μαρίνα, οι αγοραστές ξέρουν ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή επένδυση σε ακίνητα.

Και ενώ το 80% των παραδομένων επαύλεων έχει ήδη πωληθεί ή δεσμευθεί προς πώληση, ενώ όλα τα ολοκληρωμένα διαμερίσματα έχουν ήδη αγοραστεί, οι αναποφάσιστοι έχουν τώρα τη μοναδική, χρυσή ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά από κοντά. Το Island Villa 66, το ετοιμοπαράδοτο σπίτι στην καρδιά της ανάπτυξης αυτής, προσφέρεται τώρα για επισκέψεις. Έξι δωμάτια στη σειρά, ένας ανοιχτός χώρος σε χαμηλότερο όροφο και μία ιδιωτική θέση ελλιμενισμού για yacht έως και 20 μέτρα, με ένα πακέτο πλήρους επίπλωσης, κλείνουν τη συμφωνία για τον καθένα.

Ψηλές οροφές, παραδοσιακές λεπτομέρειες που κολακεύουν τους πολυτελείς ανοιχτούς χώρους, μεγάλα παράθυρα που φωτίζουν με φυσικό φως το εσωτερικό, συμπληρώνονται από μια ακάλυπτη βεράντα με λιακωτό για ιδιωτική χαλάρωση και ψυχαγωγία σε εξωτερικό χώρο.  

Πέρα από τη θέα στη μαρίνα, διά μέσου του κήπου, της πισίνας και του Jacuzzi, μέχρι το δικό του ιδιωτικό μερίδιο στη θάλασσα, η πολυτελής κατοικία επωφελείται και της μικρής απόστασης από την αμμώδη παραλία. Η ανάπτυξη προσφέρει επιπρόσθετα και ολοήμερη υπηρεσία γραφείου υποδοχής, καθώς και διαχειριστή της ασφάλειας και των ακινήτων.

Μετά τα εγκαίνιά της το 2014, η Μαρίνα Λεμεσού, φιλοξενεί ήδη σήμερα 250 σκάφη έως και 110 μέτρα, καθώς και σκάφη που την επισκέπτονται κατά καιρούς. Η τελική φάση της ανάπτυξης με τις επαύλεις στη μαρίνα θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017. Περισσότερα από 20% των Island Villas, με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη έως και 60 μέτρα, ως επέκταση των κήπων τους, έχει ήδη πωληθεί.

Για ιδιωτικές επισκέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε στην Υποδοχή της Μαρίνας Λεμεσού στο 25020020. 

swipe gallery


swipe gallery

10861