A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η τρέλα πάει και στα βουνά με το καρναβάλι της νεολαίας στον Αγρό!

Μπορεί το καρναβάλι να είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης της Λεμεσού, όμως και η επαρχία δεν πάει πίσω. Στο χωριό Αγρός, το Κέντρο Νεότητας φροντίζει τα τελευταία 15 χρόνια να παρασύρει σε ένα καρναβαλίστικο γλέντι αυτούς που θα βρεθούν εκτός πόλης για το τριήμερο της αποκριάς.

Η νεολαία του Αγρού έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι ξέρει από πάρτι και διασκέδαση στήνοντας ένα ξέφρενο, πολύχρωμο και θεότρελο πανηγύρι σε όλο το χωριό την Κυριακή του καρναβαλιού. Εκατοντάδες ξεχύνονται στα γραφικά στενά με τις πιο απίθανες μεταμφιέσεις, με αυτοσχέδια άρματα πάνω σε τρακτέρ, αυτοκίνητα και φορτηγά, χορεύοντας μέχρι να πέσει η νύχτα.

Οι ετοιμασίες ξεκινούν το πρωί της ίδιας μέρας στο κέντρου του Αγρού, όπου μέχρι τις 3 μ.μ. συγκεντρώνονται όλοι οι μασκαράδες, όλων των ηλικιών, μαζί με τα άρματά τους. Στο χώρο βρίσκεται και το τρενάκι της κοινότητας για καρναβαλίστικες βόλτες. Η πομπή ξεκινά στις 3, περιοδεύει σε όλους τους δρόμους, ξεσηκώνει όλο το χωριό και τελειώνει όταν αρχίσει να πέφτει η νύχτα και το κρύο του βουνού. Η βραδιά συνεχίζεται με ξεφάντωμα και μεζέδες, αφού οι διοργανωτές φροντίζουν να φιλέψουν όλους όσους συμμετέχουν.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 99 035 077.

swipe gallery


812