A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η ταβέρνα «Περβόλι» ανοίγει τη δροσερή αυλή της για το καλοκαίρι!

Ανοίγει ξανά την αυλή της τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, η ταβέρνα Περβόλι, έτοιμη να ομορφύνει τις βόλτες με την παρέα για τις μέρες και νύχτες που έρχονται. Η όμορφη αυλή πίσω από το Tsanotel (πρώην Azur) θα γεμίσει ξανά με γνήσια κυπριακά αρώματα, από τον κήπο και την κουζίνα, και με όμορφες μουσικές.

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα με πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς, οι εποχιακές σαλάτες, τα κολοκυθάκια με αυγά, το χαλούμι, τα χωριάτικα μακαρόνια και το αρνίσιο συκωτάκι σε προκαλούν με τα αρώματά τους. Το κρέας στη σούβλα είναι, φυσικά, στις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, ενώ το κρασί και η μπύρα σερβίρονται κρύα και γίνονται η καλύτερη παρέα.

Είτε την τελευταία στιγμή, είτε για μια προγραμματισμένη έξοδο, ο χώρος αυτός είναι μια ιδανική καθημερινή επιλογή για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι φυλλωσιές των δέντρων εξασφαλίζουν την απαραίτητη δροσιά που χρειάζονται οι βόλτες αυτή την εποχή. Άλλωστε, το φαγητό στην αυλή είναι ό,τι κρατάει πιο ζωντανή την ανάμνηση καλοκαιριών σε χρόνια περασμένα και ειδυλλιακά.

Διεύθυνση: Γεωργίου Α΄ 85, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 342 555

swipe gallery


13571