A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η Λεμεσός στους πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης!

Το Post Office της Βρετανίας δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνάς του για το συνολικό κόστος που επιβαρύνει τους τουρίστες σε κάθε προορισμό, στη βάση 10 κριτηρίων. Μετρώντας πόσο κοστίζει 1 καφές, 1 μπύρα, 1 μπουκάλι νερό, 1 ποτήρι κρασί, 1 εντομοαπωθητικού, 1 εφημερίδα, 1 αντηλιακό και 1 γεύμα 3 πιάτων για 2 άτομα, κατέληξε στη λίστα που θέλει τη Λεμεσό όγδοη ανάμεσα στους πιο οικονομικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Η έρευνα γίνεται σε δημοφιλής προορισμούς στην Ευρώπη και υποδεικνύει στους Βρετανούς μερικούς από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς με βάση το κόστος. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της βρετανικής έρευνας, το κόστος για τα 10 κριτήρια που μετρήθηκαν στη Λεμεσό, φτάνει στα €94. Στην ίδια λίστα βρίσκεται και η Πάφος, με το αντίστοιχο ποσό να φτάνει στα €87.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στη λίστα 4 φορές, με Κρήτη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κέρκυρα, και τις 4 πιο ακριβές από τη Λεμεσό. Οι 3 πιο ακριβοί προορισμοί παραμένουν το Σορέντο στην Ιταλία, η Νίκαια στη Γαλλία και η Ίμπιζα στην Ισπανία, ενώ φθηνότερος προορισμός ανακηρύχθηκε το Sunny Beach της Βουλγαρίας.

7070