A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η Λεμεσός έχει την καλύτερη TGI Friday’s bartender σε όλο τον κόσμο!

Η 26χρονη Lauren Flintham ανακηρύχθηκε πανηγυρικά η καλύτερη bartender στο διεθνή διαγωνισμό που διοργάνωσε η αλυσίδα εστιατορίων TGI Friday’s στο Ντάλας της Αμερικής. Η Lauren διαγωνίστηκε μαζί με άλλους 10000 bartenders από τα TGI Friday’s όλου του κόσμου, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές της και να κερδίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Bartending.

Η 26χρονη ξεχώρισε με την ακρίβεια και την ταχύτητα στις κινήσεις της, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της πίσω από το μπαρ, σε συνδυασμό με την πρόσχαρη προσωπικότητά της που αποτελεί βασικό συστατικό για να μένουν ικανοποιημένοι όσοι επισκέπτονται το χώρο στον οποίο εργάζεται. Η Lauren εργάζεται στο εστιατόριο από την εφηβεία της και με τον ενθουσιώδη της χαρακτήρα κατάφερε να διακριθεί σε αυτό που αγαπά να κάνει περισσότερο.

Φίλοι, συνάδελφοι και δικοί της άνθρωποι την υποδέχθηκαν με τιμές με την επιστροφή της στη Λεμεσό, με τη συγκίνηση και την περηφάνια να είναι τα κύρια συναισθήματα μεταξύ τους. Μέσα από την επιτυχία της Lauren, η Λεμεσός έγινε το κέντρο του ενδιαφέροντος για όσους παρακολουθούν το διεθνή διαγωνισμό της δημοφιλούς αλυσίδας εστιατορίων. Χωρίς αμφιβολία, οι ικανότητές της είναι ένας καλός λόγος να επισκεφθεί κανείς το εστιατόριο της Λεμεσού, ιδίως αν απολαμβάνει το θέαμα και τη δουλειά που γίνεται πίσω από το μπαρ.

8735