A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η Λεμεσός δοκιμάζει ΔΩΡΕΑΝ το superfood Matcha σε 2 ξεχωριστές συναντήσεις στην πόλη!

Έχει γίνει γνωστό ως ένα φυσικό τονωτικό για τη διάθεση και το σώμα, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που ενισχύει την προσπάθεια για απώλεια βάρους, κατάλληλο για αποτοξίνωση του οργανισμού. Αυτή η πράσινη σκόνη με τις ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες έχει αναδειχθεί ως η τελευταία τάση στις υπερ-τροφές και κάνει θραύση σε όλο τον πλανήτη.

Πρόκειται στην ουσία για σκόνη συμπυκνωμένου πράσινου τσαγιού από την Ιαπωνία, που συλλέγεται με ειδικό τρόπο και τυγχάνει ιδιαίτερης επεξεργασίας. Μπορεί να καταναλωθεί ως τσάι ή και ως συμπλήρωμα σε smoothies, παγωτά, γλυκίσματα κλπ. Έχει πλούσια γεύση και αφήνει μια γλυκάδα στο στόμα, μια αίσθηση που κάποιοι περιγράφουν σαν αυτή της μαύρης σοκολάτας ή του κρασιού.

Το τσάι, λοιπόν, που προτιμούν οι βουδιστές μοναχοί και τους βοηθάει να συγκεντρώνουν όλη την ήρεμη δύναμή τους για το διαλογισμό, έφτασε και στα μέρη μας. Όσοι βρίσκονται στη Λεμεσό, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν αυτό το ιδιαίτερο τσάι σε 2 ξεχωριστά ραντεβού, την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, στο ΒιοSpiti και το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, στο M.I. All Organic Market.

Δες πληροφορίες για το event της Πέμπτης, 12/10, εδώ.

Δες πληροφορίες για το event του Σαββάτου, 14/10, εδώ.

swipe gallery


1043