A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η Λεμεσός αποκτά το δικό της Beer Festival!

Μπορεί η Λεμεσός να είναι περήφανη για το κρασί της και να το γιορτάζει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, όμως η μπύρα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση για τους γλεντζέδες της πόλης αυτής. Οι ζεστοί μήνες του καλοκαιριού είναι ταυτισμένοι με το δροσιστικό ποτό και τα φεστιβάλ μπύρας είναι πάντα αγαπημένος προορισμός.

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο Φεστιβάλ Μπύρας το Σεπτέμβριο του 2017, που θα προσφέρει στους λάτρεις του ποτού μια βραδιά με πολλές γευστικές εμπειρίες, όπως επίσης και ευκαιρίες διασκέδασης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας MStasy, η οποία αναλαμβάνει και το Paphos Beer Festival εδώ και 7 χρόνια, το Limassol Beer Festival θα πραγματοποιηθεί στη Γερμασόγεια.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή ποικιλία από μπύρες, lager και ales, διαφόρων ειδών από όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, με πολλή μουσική, ζωντανές εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών και πολλά ακόμα. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, το Limassol Beer Festival θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Γερμασόγειας στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

6684