A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Η καθημερινότητα στο λιμάνι Λεμεσού για το προσωπικό της DP World

Περίπου 3 εβδομάδες μετά την ανάληψη δραστηριοτήτων στο λιμάνι Λεμεσού, η DP World Limassol μας συστήνεται μέσα από το προσωπικό της. Παλιοί και νέοι στο λιμάνι, άντρες και γυναίκες, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μέσω του βίντεο γίνονται ξεναγοί στις εγκαταστάσεις του λιμανιού και στις αίθουσες του νέου τερματικού που παραδόθηκε πρόσφατα.

Απασχολώντας περίπου 50 άτομα σε προσωπικό, η εταιρεία έχει αναλάβει τη διαχείριση υπηρεσιών που αφορούν εμπορευματοκιβώτια, γενικό φορτίο, πετρελαιοειδή και κρουαζιερόπλοια που φτάνουν στο λιμάνι της πόλης. Η εταιρεία αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην απασχόληση και άλλων ατόμων με την επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Η νέα αρχή, οι προσδοκίες, οι δυσκολίες και τα εργαλεία που επιστρατεύονται για να ξεπεραστούν αυτές, παρουσιάζονται μέσα από μάτια των εργαζομένων και στελεχών της εταιρείας. Με φόντο τις εντυπωσιακές, νέες εγκαταστάσεις του λιμανιού οι άνθρωποι της DP World μας ξεναγούν στην καθημερινότητά τους, παρουσιάζοντας το όραμά τους για το μέλλον.

819