A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η φύση έχει τρελαθεί και γιορτάζει τα καρναβάλια μαζί με τη Λεμεσό!

Μετά την εμφάνιση των αμυγδαλιών, ήρθε η σειρά και των κίτρινων λουλουδιών τα οποία είναι γνωστά ως «Λαψάνες» ή «Σινάπι» να ανθίσουν δειλά δειλά και να κατακλύσουν τα λιβάδια.  

Με φόντο το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, τα ζωηρά αυτά λουλούδια λιάζονται περήφανα δημιουργώντας 1 τοπίο όλο αντιθέσεις, το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από κανένα περαστικό. Η αυστηρότητα με την οποία στέκεται το νοσοκομειακό κτίριο, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κατακίτρινο λιβάδι που ανακοινώνει με ελπιδοφόρο τρόπο τον ερχομό καλύτερων και ξέγνοιαστων ημερών.

Τέτοια ανοιξιάτικα τοπία θα αρχίσουν σιγά σιγά να κατακλύουν όλα τα γυμνά λιβάδια σε όλη την πόλη, με το χειμωνιάτικο κύκλο να κλείνει για άλλη 1 φορά και να υποδέχεται θριαμβευτικά τη βασίλισσα Άνοιξη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα λουλούδια εμφανίστηκαν παράλληλα με τους εορτασμούς των Καρναβαλιών, αφήνοντας τους ανθρώπους με την απορία εάν η φύση θέλει να αφήσει κάποιο μήνυμα. Μήπως έχει μπει και η φύση στο πνεύμα των ημερών μαζί με τους καρναβαλιστές τελικά; 

501