A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η Χαρούλα Αλεξίου τραγουδάει την αυτοβιογραφία της στη σκηνή του Ριάλτο

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, η Χαρούλα Αλεξίου, ανεβαίνει αυτή τη φορά στη σκηνή με ρόλο ηθοποιού και υποδύεται… τον εαυτό της. Σε μια αλλιώτική παράσταση, η σπουδαία ερμηνεύτρια εκθέτει τα προσωπικά της βιώματα και συναισθήματα μέσα από αφηγήσεις και τραγούδια. Το «Χειρόγραφο» είναι μια παράσταση που συντίθεται από στιγμές της ζωής της, που η ίδια κατέγραψε για να παρουσιάσει στο κοινό.

Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου επιλέγει το Θέατρο Ριάλτο για να παρουσιάσει αυτό το πρωτότυπο υλικό μέσα από μια μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.

Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή, όλα με τη σφραγίδα της σαγηνευτικής της φωνής.

Μόνη στην σκηνή, άλλοτε μιλώντας κι άλλοτε τραγουδώντας, με το γέλιο και το δάκρυ να εναλλάσσονται, η τραγουδίστρια κάνει μια εξομολόγηση που συγκινεί βαθιά. Με συντροφιά ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, η μεγάλη ερμηνεύτρια πιάνει το νήμα απ’ τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς η μικρή Χαρίκλεια από τη Θήβα έγινε η Χαρούλα όλης της Ελλάδας. 

Η παράσταση ανεβαίνει στο Ριάλτο τη Δευτέρα, 16/1/17. Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


490