A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η Barbie είναι ολοζώντανη και κάνει παιδικές κομμώσεις στη Λεμεσό!

Η  Barbie είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο και το πιο επιθυμητό δώρο για τα παιδιά. Αυτή η κούκλα έρχεται τώρα ολοζώντανη στη Λεμεσό, για να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς της φίλους. Με όλο τον εξοπλισμό από το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς, θα κάνει μια στάση λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην πόλη για να μοιραστεί τα μυστικά της υπέροχης εικόνας της, να φτιάξει τα μαλλιά των φίλων της, να βάψει νύχια και να ζωγραφίσει τατουάζ.

Η πολυτάλαντη Barbie, που μπορεί να τραγουδάει και να χορεύει το ίδιο καλά όπως οδηγεί και μαγειρεύει, θα κρατήσει συντροφιά για 4 ώρες σε εκείνα τα παιδιά που θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου, στο κατάστημα Μαύρος στη Λεμεσό.

Η Barbie θα έχει για παρέα τη Barbie Πριγκίπισσα, τη Barbie Μπαλαρίνα και τη Barbie Νεράιδα. Έτσι τα παιδιά θα βρουν και θα παίξουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες της διάσημης κούκλας, ενώ θα δέχονται πρώτης τάξεως περιποίηση ομορφιάς. Πόσα διαφορετικά στυλ, χρώματα και σχέδια μπορεί, άραγε, να διαλέξει για να δοκιμάσει κανείς σε 4 ώρες;

Περισσότερες πληροφορίες για το Σαλόνι Ομορφιάς στη Barbie στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


579