A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η απόλυτη χλιδή του Norwegian Star στο Λιμάνι Λεμεσού

Ένα πλοίο νέας γενιάς με προδιαγραφές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, έριξε άγκυρα στο Λιμάνι Λεμεσού. Τα νούμερα από μόνα τους είναι άκρως εντυπωσιακά: 91.740 τόνοι, 1.122 ευρύχωρες καμπίνες για 2.348 επιβάτες, πλήρωμα 1.031 ατόμων, μήκος 294 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα, 14 όροφοι, 16 εστιατόρια, 12 μπαρ, 3 πισίνες και ταχύτητα 23 κόμβων.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Norwegian Star, που ξεπερνά σε ανέσεις και χλιδή ακόμα και ξενοδοχείο 5 αστέρων, θα εκτελεί το καλοκαίρι του 2017, και συγκεκριμένα από τις 16 Απριλίου μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, 8ήμερες κρουαζιέρες από τη Βενετία προς τα ελληνικά νησιά και την Αδριατική.

Οι τυχεροί που θα ταξιδέψουν με αυτό θα ζήσουν μια απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης και αναψυχής, αφού το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει όσα έχει ευχηθεί ποτέ κανείς κι ακόμα περισσότερα. Θέατρο, αίθουσα κινηματογράφου, καζίνο, εστιατόρια με επιλογές από μεσογειακή κουζίνα μέχρι ασιατική, σαλόνια, καφετέριες, ακόμα και εμπορικό κέντρο, είναι μόνο μερικές από τις εναλλακτικές που προσφέρει.

Αυτή η πλωτή πολιτεία χλιδής διαθέτει ένα ολόκληρο κατάστρωμα αναψυχής με 3 πισίνες (1 για παιδιά), παιχνιδότοπο, νεροτσουλήθρες, τζακούζι και spa, κέντρο υγείας και ομορφιάς, ένα ευρύχωρο γυμναστήριο, αλλά και ένα άλλο ειδικό κατάστρωμα που προσφέρει γήπεδο αθλοπαιδιών και εξωτερικό στίβο.

Tο Norwegian Star είναι 1 από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, της εταιρείας NCL και αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από το τουριστικό γραφείο Let’ s Go Cruises by Amathus.

swipe gallery


30870