A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Η απόλυτη μαγεία των Χριστουγέννων στο νέο, μεγάλο θεματικό πάρκο της Λεμεσού!

Τράβηξε την προσοχή όλων το περασμένο καλοκαίρι, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζοντας μια ολόκληρη πόλη φτιαγμένη μόνο για παιδιά. Τώρα το Masterland μεταμορφώνεται σε Χωριό των Χριστουγέννων για 6 ολόκληρες βδομάδες και ετοιμάζεται να εντυπωσιάζει ξανά, με ένα παραμυθένιο σκηνικό, νέες δραστηριότητες, στολίδια, παιχνίδια, γλυκά, αρωματικά κεριά και πολλά ακόμα.

Το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει στην πόλη του Masterland στις 2 Δεκεμβρίου 2017 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018. Στην κεντρική πλατεία του χωριού θα στηθεί ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 7 μέτρων, με μοναδικά στολίδια και λαμπάκια, γύρω από το οποίο όλοι θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Αυτές τις μέρες, η Masterland θα παρουσιάζει σε όλα τα παιδάκια και τις οικογένειες τους ένα θαυμάσιο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένο από τη μαγεία των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών. Καθημερινά θα πραγματοποιείται η τελετή φωτισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Πέρα από τον Άη Βασίλη, που θα είναι η κυρίαρχη φιγούρα στο χώρο, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παίξουν και να βγάλουν φωτογραφίες και με τη Βασίλισσα του Χιονιού, τον Όλαφ, τα ξωτικά, τη Σταχτομπούτα, τη Χιονάτη και άλλους παραμυθένιους χαρακτήρες. Τα ιδιαίτερα εργαστήρια του πάρκου θα εμπλουτιστούν για την περίοδο αυτή με νέες ιδέες και δραστηριότητες, ώστε να προσαρμοστούν στο πνεύμα των ημερών.

Το πρόγραμμα διασκέδασης θα περιλαμβάνει επίσης εντυπωσιακά show με φούσκες και φωτιά, διαγωνισμούς για παιδικά ταλέντα, ζωγραφική προσώπου, χριστουγεννιάτικες συνταγές, κατασκευή χειροποίητων ταχυδρομικών καρτών και παιχνιδιών. Από τις κορυφαίες στιγμές των ημερών θα είναι τα εγκαίνια του Μαγικού Ταχυδρομείου του Άγιου Βασίλη και τα θαυματουργικά κόλπα από το τσίρκου.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο Masterland μπορείς να βρεις εδώ.

3610