A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Golf Resort αξίας €300.000.000 προωθείται στον Άγιο Αμβρόσιο

Έργο συνολικής αξίας €300.000.000 προωθείται στην περιοχή των κρασοχωριών της Λεμεσού, κοντά στον Άγιο Αμβρόσιο. Πρόκειται για την ιδιωτική ανάπτυξη St Elizabeth Golf Resort, η οποία, σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τη σχεδίαση του έργου, Γιάννο Αναστασίου, θα είναι ευεργετική τόσο για την ύπαιθρο, όσο και για την πόλη.

Το Golf Resort είναι το μεγαλύτερο αδειοδοτημένο έργο του αρχιτεκτονικού γραφείου Yiannos Anastasiou Architecture & Design, του οποίου η υλοποίηση αναμένεται να προχωρήσει με την ολοκλήρωση των επαφών με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Πρόκειται για το ίδιο γραφείο που είχε αναλάβει, μεταξύ άλλων, τους πύργους Olympic Residence, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, το Gala Tower στη Λεωφόρο Μακαρίου και το Spa στο ξενοδοχείο Le Meridien μαζί με τις παρακείμενες επαύλεις.

Η νέα ανάπτυξη αφορά μεγάλη έκταση η οποία ανήκει στην οικογένεια Αναστασίου. Το σχέδιο περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις, Boutique Hotel, εμπορικό κέντρο, Spa, αθλητικό κέντρο και γήπεδο golf, με σκοπό να αποτελέσει πυρήνα αναζωογόνησης της περιοχής. Ο ίδιος ο Γιάννος Αναστασίου τονίζει ότι ένα τέτοιο έργο θα δημιουργήσει μεγάλες προοπτικές απασχόλησης και θα αυξήσει τον αριθμό των μόνιμων κατοίκων στην περιοχή.

swipe gallery


13375