A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Γιόρτασε τη Μέρα της Γυναίκας με παριζιάνικη φινέτσα!

Θέλοντας να τιμήσει με πρωτότυπο τρόπο όλες τις γυναίκες, το ανθοπωλείο Minimal Flower εμπνεύστηκε από τη μόδα και τη φινέτσα περασμένων δεκαετίων και έρχεται να προσφέρει φωτογράφιση με καπέλα εποχής, σε όλες τις κυρίες, την παραμονή της Ήμερας της Γυναίκας, Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, από τις 2 μ.μ.μέχρι τις 8 μ.μ.

Οι κυρίες που θα παρευρεθούν στο χώρο, θα κάνουν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και θα συναντήσουν την παριζιάνικη φινέτσα των δεκαετίων ’20, ’30 και ’40 μέσα από αντικείμενα της εποχής. θα έχουν την ευκαρία να ζήσουν μια αλλιώτικη εμπειρία και να φωτογραφηθούν σε πορτραίτο εποχής, στο παλαιό σπίτι που βρίσκεται πάνω από το ανθοπωλείο Minimal Flower, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

Όπως και τα περισσότερα αξεσουάρ, τα καπέλα έχουν τη δική τους ιστορία, καθώς δεν έχουν μόνο προστατευτικό ρόλο, αλλά και στυλιστικό συνάμα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το καπέλο σε παλαιότερες εποχές ήταν ένα απαραίτητο αξεσουάρ το οποίο προσέδιδε φινέτσα και επιβλητικότητα, μέσα από τη φωτογράφιση οι κυρίες θα μπορέσουν να αναδείξουν το δικό τους, προσωπικό στυλ.  

Την εικόνα των κυρίων με παριζιάνικο μακιγιάζ και ειδικό χτένισμα θα επιμεληθούν, η make-up artist Φωτεινή Νικολάου Αλεξάνδρου και το Trifonas Hairstudio. Τα καπέλα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη φωτογράφιση, ανήκουν στην προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη του Minimal Flower.

Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

424