A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Γίνε ανάδοχος γονιός ενός χαριτωμένου γαϊδουριού με μόνο 24 ευρώ το χρόνο!

Όλα ξεκίνησαν το 1991 με την ιστορία μιας γριούλας στο χωριό Βουνί, η οποία ήθελε απελπισμένα να ξεφορτωθεί το ηλικιωμένο της γαϊδουράκι και λόγω του ότι ήταν αρκετά συνδεδεμένη μαζί του και δεν άντεχε στην ιδέα να το σκοτώσει, πήρε την απόφαση να το δώσει σε μια οικογένεια στο διπλανό χωριό.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του καταφυγίου, όπου το 1994 ξεκίνησε με τη φροντίδα 6 ζώων και άνοιξε επίσημα τις πόρτες του το 2007 με τη βοήθεια του «The Donkey Sanctuary», το οποίο έχει βάση στην Αγγλία και δίνει χρηματική βοήθεια σε καταφύγια σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η φιλοσοφία του καταφυγίου είναι να διασώζονται και να παρέχεται η σωστή φροντίδα σε όλα τα γαϊδουράκια, που έχουν εγκαταλειφθεί, ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις το έργο του καταφυγίου και να γίνεις ανάδοχος ενός από των χαριτωμένων ζώων που ζουν μόνιμα εκεί, παρέχοντας το συμβολικό ποσό των €24. Η υιοθεσία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί το Donkey Sanctuary, αλλά και τηλεφωνικώς.

Μαζί με το πιστοποιητικό υιοθεσίας, σου αποστέλλεται μια μικρή περιγραφή η οποία μιλά για την ιστορία του θετού σου «παιδιού» και για το πως κατέληξε στο καταφύγιο. Μέρος της υιοθεσίας συμπεριλαμβάνει την ενημέρωση σου, η οποία μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά 4 φορές το χρόνο, είτε ταχυδρομικά 2 φορές το χρόνο με την αποστολή περιοδικού.  

Λόγω του ότι το καταφύγιο είναι κλειστό στο κοινό, σου παρέχεται η εναλλακτική να τυπώσεις τις φωτογραφίες από το γαϊδουράκι σου. Σε περίπτωση που επιθυμείς να το γνωρίσεις από κοντά, μπορείς να επισκεφτείς το καταφύγιο και να το δεις από τα γραφεία της ομάδας.

Εσύ τι λες; Είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός;

swipe gallery


525