A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Για πρώτη φορά μεγάλος Παιδικός Καρναβαλίστικος Χορός στη Λεμεσό!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Λεμεσού 2018, το οποίο παρουσιάζει φέτος, ανάμεσα σε άλλες καινοτομίες, και ένα νέο θεσμό για τους χιλιάδες μικρούς καρναβαλιστές και τους γονείς τους. Πρόκειται για το μεγάλο, παιδικό, καρναβαλίστικο πάρτι που θα προστεθεί από φέτος στα σταθερά ραντεβού του εορταστικού 10ημέρου της Λεμεσού.

Με συνεργασία του Δήμου Λεμεσού και της Αρχής Λιμένων, διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος το παιδικό καρναβαλίστικο πάρτι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Κυριακή της αποκριάς, μετά τη λήξη της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης στον παραλιακό δρόμο. Έτσι, η μέρα αυτή, που είναι αφιερωμένη στους μικρούς καρναβαλιστές και τις οικογένειές τους, εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, ώστε να παρατείνει το κέφι μέσα στη μέρα.

Το πάρτι, που αναμένεται να αρχίσει γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 11/2/2018,  θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Πέρσι, στον ίδιο χώρο είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά και το πάρτι λήξης, μετά τη μεγάλη παρέλαση, το οποίο θα επαναληφθεί και φέτος, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε. Το παιδικό πάρτι θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν ντυμένοι με τις στολές τους, με μουσική και χορό, ζογκλέρ και παλιάτσους, αλλά και με παιχνίδια στο καρουζέλ και το τρενάκι.

Δες εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα για το Καρναβάλι Λεμεσού 2018.

Φωτογραφία: Ricci Desai

2272