A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Για εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σοκολάτα και καφέ

Ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους εορτασμούς των Καρναβαλιών, μια γλυκιά και συνάμα αρωματική εκδήλωση κάνει την εμφάνιση της το επικείμενο Σαββατοκύριακο, η οποία διοργανώνεται από το M.I. All Organic Market, στην οδό Κολωνακίου.

Η σοκολάτα αλλά και ο καφές αποτελούν την ιδανική συντροφιά πολλών και δεν θα ήταν υπερβολή εάν ισχυριζόμασταν πως και τα 2 είναι άκρως εθιστικά. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά και πολλές φορές τους δημιουργείται η ιδέα, πως αν δεν τα καταναλώσουν δεν θα νιώθουν καλά. Και τα 2 σαφώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών, οι οποίοι δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτά.

Στο κατάστημα υπάρχουν 50 διαφορετικές ποικιλίες σοκολάτας, οι οποίες παράγονται με φυσικά χρώματα.  Ταυτόχρονα οι 30 ποικιλίες καφέ, φέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά καθώς είναι βιολογικές και ο καφές αλέθεται μπροστά στον πελάτη. Η εκδήλωση του Σαββάτου έρχεται να σε συνεπάρει και να σε ταξιδέψει σε ταξίδια απολαυστικά, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες της εκδήλωσης.

swipe gallery


393