A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Γεύσεις κρασιού μέχρι το Μάρτιο με δοκιμές και εκδρομές σε οινοποιεία της Λεμεσού

Μια σειρά από δραστηριότητες γύρω από το κρασί δίνουν κάθε μήνα μέχρι και το Μάρτιο την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε την ευλογημένη παραγωγή του τόπου μας, αλλά και μερικές από τις πιο ξεχωριστές γεύσεις ανά τον κόσμο.

Ο Χάρης Στυλιανίδης θα παρουσιάσει στο κοινό τις πιο διάσημες ποικιλίες σταφυλιών, επεξηγώντας τα χαρακτηριστικά τους και τα κρασιά που παράγουν ανάλογα με τις μεθόδους οινοπαραγωγής. Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 2 βραδιές γευσιγνωσίας στην ταβέρνα «Βρακάς» στο Πισσούρι με Chardonnay και Riesling, βάζει στο πρόγραμμα από το νέο έτος 2 βόλτες στις οινοπαραγωγές περιοχές της Λεμεσού.

Στις 10/1/2017 διοργανώνεται περιήγηση με λεωφορεία στα οινοποιεία Βλασίδης και Τσιάκκας. Η ημερίδα θα εστιάσει στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Sauvignon Blanc. Μετά τη μεθυστική εμπειρία ανακαλύπτοντας τις ετικέτες των οινοποιείων και τους χώρους παρασκευής του κρασιού, θα ακολουθήσει γεύμα στο γραφικό Πελένδρι.

Με το τέλος του Φεβρουαρίου, στις 28/2/2017, στο κέντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί το Cabernet Sauvignon/Shiraz. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει περιήγηση με λεωφορεία στα οινοποιεία Ζαμπάρτα και Κυπερούντας.

Για τις εκδρομές με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής είναι €30 και συμπεριλαμβάνει μεταφορά, δοκιμή κρασιού και γεύμα με ποτό.

Στις 14/3/2017 το ταξίδι στο κρασί κλείνει με μία ακόμα βραδιά γευσιγνωσίας στις 6:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Βρακάς», η οποία θα έχει σαν θέμα το Merlot. Το κόστος συμμετοχής είναι €10 το άτομο συμπεριλαμβάνοντας δοκιμή κρασιού και τσιμπήματα.

Για κρατήσεις επικοινωνείτε με το Χάρη Στυλιανίδη στο 99 31 24 43.

swipe gallery


499