A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Γέμισε η θάλασσα πανιά κι η πόλη με σημαίες, από 103 αθλητές (φωτογραφίες)

Σε στεριά και θάλασσα έχουν απλωθεί 103 νεαροί αθλητές από 20 χώρες του κόσμου, οι οποίοι συμμετέχουν στο «RS:X Youth World Windsurfing Championship 2016». Τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση φιλοξενεί η Λεμεσός υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού επιλέχθηκε από το “RS:X Olympic Windsurfing Class Association” για να αναλάβει φέτος τη διοργάνωση στις 19-26 Νοεμβρίου, ελκύοντας έτσι διεθνές ενδιαφέρον για την πόλη και τις δυνατότητες για θαλάσσια αθλήματα στον τόπο μας. Κατά την πρώτη μέρα της άφιξής τους οι αθλητές παρέλασαν στο κέντρο της Λεμεσού σε ένα πανηγυρικό κλίμα, δίνοντας ιδιαίτερο παλμό στην καρδιά της πόλης.

Το Windsurfing είναι 1 από τις πιο διαδεδομένες κατηγορίες στην ιστιοπλοΐα και 1 από τις 10 Ολυμπιακές κατηγορίες. Η εμφάνιση των αθλητών στη θάλασσα χαρίζει μοναδικό θέαμα και αποτελεί πόλο έλξης για φίλους του αθλήματος και όχι μόνο.

Την Κύπρο θα αντιπροσωπεύσουν οι αθλητές Ιωάννα Αβρααμίδου, Νατάσα Λάππα, Eliza Parshyna, Χρίστος Χριστοδούλου του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και οι Νικόλας Πρωτοπαπάς και Νότις Καζαμίας του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου. Προπονητής ο 2 φορές Παγκοσμιονίκης του RS:X Youth World Windsurfing Championship, Μιχάλης Μαλεκκίδης.

Φωτογραφίες: Cyprus From Above/Ρώμος Κοτσώνης και Robert Hajduk.

Μάθετε πληροφορίες για τη διεξαγωγή των αγώνων στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


412