A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

«Γάμος Show 17»: Ένας γαμήλιος παράδεισος στη Μαρίνα Λεμεσού

Όσο ευτυχές γεγονός είναι μια πρόταση γάμου και η ίδια η μέρα της τέλεσής του, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί Γολγοθάς η προετοιμασία του. Αυτό το ξέρουν 150 προμηθευτές γαμήλιων ειδών σε όλη την Κύπρο οι οποίοι, σε συντονισμό με το περιοδικό «Γάμος και Νυφικό», αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προ όφελος όλων εκείνων των ζευγαριών που βρίσκονται αντιμέτωπα με τη δεύτερη μεγαλύτερη πρόκληση της κοινής του ζωής (μετά από εκείνη της συμβίωσης) – τη διοργάνωση του γάμου τους.

Για 7 ολόκληρες ώρες, στον άνετο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, μία αποπροσανατολισμένη μέλλουσα νύφη κι ένας απεγνωσμένος μέλλων γαμπρός μπορούν να ξαναβρούν το χαμόγελό τους, βρίσκοντας όσα θα χρειαστούν σε απόσταση λίγων μέτρων μεταξύ τους. Από το προσκλητήριο μέχρι το νυφικό και από τη γαμήλια τούρτα μέχρι το ταξίδι του μέλιτος, όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που συνδέονται με την ξεχωριστή αυτή ημέρα θα βρίσκονται στρωμένα μπροστά στα πόδια τους.

Κάθε νύφη θα μπορέσει να ονειρευτεί το δικό της νυφικό, μέσα από την ποικιλία που έχουν να παρουσιάσουν οίκοι νυφικών και σχεδιαστές μόδας στην έκθεση και να το ταιριάξει με το ιδανικό γαμπριάτικο κοστούμι. Οι πιο ευφάνταστοι στολισμοί από πλήθος ανθοπωλεία δε μπορεί παρά να έχουν κάτι για το γούστο κάθε ζευγαριού. Ζαχαροπλαστεία, φωτογράφοι, υπηρεσίες catering, προσκλητήρια, χώροι δεξιώσεων, οργανωτές γάμου, γαμήλια ταξίδια ανοίγουν σε αυτή την ιδιαίτερη έκθεση το δρόμο για την πιο απολαυστική προ-γαμήλια εμπειρία, για να μη χρειαστεί να περάσει κανένας από κόλαση μέχρι να φτάσει στον παράδεισο.

Δείτε λεπτομέρειες για την ώρα και τη μέρα της διοργάνωσης στην αντζέντα του All About Limassol.

H γαμήλια έκθεση θα πραγματοποιηθεί επίσης σε Λευκωσία και Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gamosshow.com

swipe gallery


swipe gallery

4839