A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

ΦΩΤΟ + VIDEO: Όλα έτοιμα για να αρχίσει η κατασκευή του ONE στη Λεμεσό

Η Pafilia υπέγραψε συμβόλαιο €77 εκατομμυρίων με τις κατασκευαστικές εταιρείες J&P και ACC στις 30 Νοεμβρίου. Με 37 ορόφους, το επιβλητικό ύψος του ONE θα επανακαθορίσει τη θέα της Λεμεσού και αναμένεται να αποτελέσει υπόδειγμα ανάπτυξης, ορατό από οποιοδήποτε σημείο της πόλης.

Η υπογραφή του συμβολαίου πραγματοποιήθηκε στα νέα εντυπωσιακά παραλιακά γραφεία της Pafilia. Οι J&P και ACC είναι οι τελευταίες εταιρείες που προστέθηκαν στην υψηλού προφίλ ομάδα του έργου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εταιρείες Atkins, WKK Architects, Burohappold Engineering, HBA, Meinhardt, όλες τους κορυφαίες στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται. Τη διεθνή ομάδα συμπληρώνουν κυπριακές εταιρείες συμβούλων και μηχανικών, όπως οι Eraklis Papachristou Architects, P. Papadopoulos & Associates Consulting Engineers LLC, Georgiou & Zembylas Partners Ltd, Marinos N Panayiotides Chartered QS, Intfire Cyprus Ltd και Stefanos Ioannides Accoustics, κάτω από την επίβλεψη της ομάδας της Pafilia.

Πάρτε μια πρώτη ιδέα από το εντυπωσιακό εσωτερικό και εξωτερικό του πύργου. 

Το ONE θα έχει διπλάσιο ύψος από οποιοδήποτε από τα υφιστάμενα ψηλά κτίρια της Λεμεσού και θα αποτελεί αρχιτεκτονικό αριστούργημα που εισάγει ένα νέο ορισμό πολυτέλειας στην Κύπρο. Ήδη έχει πωληθεί πέραν του 55% των μονάδων μέσα σε λίγους μήνες από την παρουσίαση του στο επενδυτικό κοινό, γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον των επενδυτών για τα πολυτελή ακίνητα.

swipe gallery

1198