A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Φωτορεπορτάζ: 80 στιγμές για να θυμόμαστε από το πρώτο Beer Festival στον Ποταμό Γερμασόγειας!

Το πρώτο Beer Festival στον Ποταμό Γερμασόγειας είχε σαν αποτέλεσμα η Λεμεσός να ζήσει ένα τριήμερο με μουσική, χαμόγελα, κόσμο όλων των ηλικιών και φυσικά δεκάδες μπύρες από όλο τον κόσμο.

Με φιλόξενα τραπέζια για μεγάλες παρέες, με ποικιλία σε γεύσεις και αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής να εμφανίζονται κάθε βράδυ, το τριήμερο έγινε μια γιορτή που κατάφερε να διασκεδάσει με το παραπάνω, όσους βρέθηκαν στο χώρο. Μπάμπτης Στόκας, Μπλε, Koza Mostra και πολλοί άλλοι έδωσαν το ρυθμό τις 3 βραδιές, ενώ η μπύρα υπήρξε ιδανικό συνοδευτικό για τη μουσική.

Το φεστιβάλ ήταν μια από τις νέες διοργανώσεις που φιλοξένησε ο Δήμος Γερμασόγειας αυτό το καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας την πρόθεση της τοπικής αρχής να εμπλουτίσει τις επιλογές διασκέδασης του κόσμου στην περιοχή αυτή. Έχοντας την πρόθεση να αναβαθμίσει και τις εγκαταστάσεις του χώρου, ο Δήμος φαίνεται πρόθυμος να στηρίξει τέτοιες διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη γιορτή, που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια με επιτυχία σε άλλες πόλεις της Κύπρου, φιλοδοξεί να συνεχίσει να δίνει ένα σταθερό, ετήσιο ραντεβού και με τον κόσμο της Λεμεσού.

swipe gallery

808