A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Φωτογράφος από τη Λεμεσό ανάμεσα στις διακρίσεις για τα Διεθνή Βραβεία Φωτογραφίας από κινητό!

Με 3 συμμετοχές από την Κύπρο, η έκθεση των βραβευμένων φωτογραφιών Mobile Photo Awards 2017, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Κύπρο και τη Λεμεσό, ανοίγει τις πόρτες της στις 10 Φεβρουαρίου. Με συμμετοχές από 70 χώρες και δεκάδες βραβεύσεις, η έκθεση δε στερείται κυπριακού στοιχείου.

Οι 11 κριτές (ένας εκ των οποίων, ο Brendan O’ Se, θα παρευρίσκεται στην έκθεση στο πλαίσιο του εργαστηρίου φωτογραφίας με κινητό τηλέφωνο) ανέδειξαν τα βραβεία για τις καλύτερες συμμετοχές στις 19 θεματικές κατηγορίες του διαγωνισμού. Πέρα από τα βραβεία, τιμητικές διακρίσεις θα λάβουν και οι συμμετοχές που ξεχώρισαν με το υλικό που παρουσίασαν. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και 5 φωτογραφίες από 3 Κύπριους φωτογράφους, 2 από τη Λευκωσία και 1 από τη Λεμεσό.

Η έκθεση ανοίγει επίσημα τις πόρτες της σε γιορταστική ατμόσφαιρα στο Στούντιο Φωτογραφίας 6x6 στις 10/2. Δεκάδες φωτογραφίες ασπρόμαυρες και έγχρωμες, με πορτρέτα, τοπία, κτίρια και άλλα κεντρικά θέματα θα παρουσιαστούν σε αυτή την πρώτη επίσκεψη του διεθνούς διαγωνισμού στο νησί, με άφθονη σαμπάνια Bottega Gold.

4766