A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Από κλασικά οχήματα θα πλημμυρίσει η ορεινή Λεμεσός

Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί το Φιλανθρωπικό Ράλι Περιήγησης Θεοτόκος, την Κυριακή 23/10 στη Λεμεσό. Είναι οργανωμένο από τη Λέσχη Ιστορικού & Κλασικού Οχήματος Κύπρου και τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος Θεοτόκος. Στο ράλι θα μπορούν να λάβουν μέρος κλασικά αλλά και μοντέρνα αυτοκίνητα.

Η ώρα 10:00 π.μ. την Κυριακή θα γίνει η εκκίνηση από το ίδρυμα και μετέπειτα η διαδρομή θα κατευθυνθεί σε χωριά της ορεινής Λεμεσού. Μετά την επιστροφή στον τερματισμό θα ακολουθήσει πλούσιο μπουφέ, απονομή αναμνηστικών βραβείων αλλά και επιβράβευση διαγωνιζόμενων ανά κατηγορία.

Το κόστος συμμετοχής για μέλη της Λ.Ι.K.Ο.Κ. για διμελές πλήρωμα είναι €55 και για μη μέλη  €60. Η χρέωση για επιπλέον άτομα είναι  €20 και για παιδιά κάτω των  €12 είναι  €10. Στην τιμή χρέωσης εκτός από το μπουφέ και τα βραβεία, συμπεριλαμβάνονται επίσης και η ασφάλεια των διαγωνιζόμενων καθώς και καφές, τσάι και σνακ στην εκκίνηση στη Θεοτόκο.

Το Σάββατο 22/10 στα γραφεία του Μουσείου Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως, θα υπάρχει ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης.

Πληροφορίες: 7000 9000, 99252629, [email protected]

Από την Δάφνη Λαμπή 

swipe gallery

2185