A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Φεστιβάλ με 7 DJ να παίζουν μουσική για 9 συνεχόμενες ώρες!

Το φεστιβάλ Disco Dystopia έχει δημιουργηθεί για 1 και μοναδικό σκοπό και αυτός είναι να εξυμνήσει τη Ντίσκο μουσική σε όλο της το μεγαλείο. Η εκδήλωση στοχεύει στο να θυμίσει στους παλιότερους χορογραφίες κάτω από τη ντισκομπάλα και να μάθει στους νεότερους την αξία του συγκεκριμένου είδους μουσικής.

Το Disco Dystopia χωρίζεται σε 2 ξεχωριστές εκδηλώσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα σε 2 ξεχωριστούς χώρους.Το φεστιβάλ θέλει να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης της Λεμεσού ντυμένοι καρναβαλίστικα, με απώτερο σκοπό να μπουν γερά στο πνεύμα των Καρναβαλιών για τα καλά.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στο Σουσάμι, το μπαρ το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού, και θα συνεχιστεί στο Rosy Club, το οποίο βρίσκεται αρκετά κοντά και είναι επίσης στην παλιά πόλη. 7 DJ από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό θα παίζουν ντίσκο μελωδίες για εσένα και την παρέα σου από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. το επόμενο πρωί.

Ετοιμάσου για ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, όπου θα προσγειωθείς στις αξέχαστες δεκαετίες των 70s και 80s, τότε που η Ντίσκο μουσική ζούσε την απόλυτη δόξα. Όσο αφορά τον ενδυματολογικό κώδικα της βραδιάς, έχεις το ελεύθερο να ντυθείς και να παρουσιαστείς όπως εσύ νιώθεις άνετα, με καρναβαλίστικη στολή ή χωρίς.

Βρες εδώ περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση. 

476