A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

16-17 Σεπτεμβρίου: Πεζοδρόμηση της οδού Ανεξαρτησίας

Με πεζοδρομοποίηση της οδού Ανεξαρτησίας και σειρά εκδηλώσεων, ο Δήμος Λεμεσού γιορτάζει, το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το διήμερο αυτό, η οδός Ανεξαρτησίας θα πεζοδρομοποιηθεί από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

Εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων θα παραχωρήσει ποδήλατα χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, ενώ το τραινάκι του Δήμου θα κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης για όλους τους δημότες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί ο Ποδηλατικός Γύρος της Λεμεσού, με αφετηρία την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Επαρχιακή Διοίκηση), ενώ στον ίδιο χώρο θα παιανίζει, από τις 17:30 μέχρι τις 18:00, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού.

Στις 17:30 θα ξεκινήσει επίσης η πορεία "Περίπατος στο Κέντρο", από το Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, με τη συμμετοχή του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και της ΑΔΕ Λεμεσού. Η πορεία θα καταλήξει στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, όπου θα γίνουν σύντομοι χαιρετισμοί. Θα ακολουθήσει, από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, μουσικό πρόγραμμα με την Γεωργία Κόμπου, Κωνσταντίνο Οικονομίδη και Έλενα Κουάλη.

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, θα λειτουργήσει παιδικό εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα, στο χώρο της πλατείας Γρηγόρη Αυξεντίου, ενώ τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο, η μπάντα "The Coop Band II" θα δώσει μουσική παράσταση.

Πηγή  

swipe gallery

543