A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ετοιμάσου για μια χειμερινή περιπέτεια στη μυστική λίμνη του Τροόδους!

Είναι η εποχή της. Η λίμνη που… εξαφανίζεται όταν σταματούν να πέφτουν οι βροχές του χειμώνα, βρίσκεται αυτό τον καιρό στις δόξες της, έχοντας συγκεντρώσει σημαντικό όγκο νερού. Είναι αυτή η εποχή, που η λίμνη προσφέρει το πιο εντυπωσιακό θέαμα στους επισκέπτες της.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η ομάδα του Cyprus From Air ξεκινάει για μια όμορφη, χειμωνιάτικη περιπέτεια από τις 9:30 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα. Στην περιπέτειά αυτή, καλούν όσους αγαπούν τη φύση και το περπάτημα, έχουν αντοχές και λατρεύουν να αποτελούν κομμάτι μιας δραστήριας ομάδας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο περπάτημα θα πρέπει να είναι άνω τον 18 ετών και να βρίσκονται σε καλή σωματική κατάσταση.

Το γραμμικό μονοπάτι δίπλα από τον κατασκηνωτικό χώρο Αλμυρολίβαδο, που προσφέρει την μοναδική αυτή θέα της λίμνης, θεωρείται από τα δύσκολα, λόγω της απότομης αλλαγής στη μορφολογία του. Με ανηφοριές δίπλα από μικρές χαράδρες σίγουρα δεν είναι μια εύκολη διαδρομή για όλους, όμως ανταμείβει τον ορειβάτη με απίστευτα τοπία παρθένου δάσους. Η διαδρομή θα καταλήξει στην λίμνη, που αυτό τον καιρό έχει αρκετό νερό, ίσως και χιόνι, και η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στο Αλμυρολίβαδο.

Απαραίτητος εξοπλισμός: ορειβατικά παπούτσια , χειμερινή ενδυμασία για περπάτημα (συνθετικά ή μάλλινα, όχι βαμβακερά, όχι jeans, όχι βαμβακερές φόρμες), νερό και σάντουιτς για μεσημεριανό.

Για δηλώσεις συμμετοχής δες εδώ.

swipe gallery


2056