A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Εστιατόριο της Λεμεσού βραβεύεται στα καλύτερα του κόσμου!

Με τη διεθνή διάκριση των World Luxury Restaurant Awards 2017 βραβεύτηκε πρόσφατα ένα από τα δημοφιλή εστιατόρια της Λεμεσού. Η διεθνής διοργάνωση, αξιολογώντας εκατοντάδες εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, με κριτήριο τη διακόσμηση και την ατμόσφαιρα ενός χώρου, την ποιότητα του φαγητού, αλλά και το επίπεδο της εξυπηρέτησης που προσφέρει στους επισκέπτες του, προχώρησε στην επιλογή του The Steak House στη Λεμεσό, ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Αποτελώντας μια από τις προτάσεις κριτικών εστιατορίων, δημοσιογάφων ή και απλών καταναλωτών, το The Steak House διακρίθηκε ως το καλύτερο Luxury Steak House στην Ανατολική Ευρώπη, πράγμα που το καθιστά ένα από τα καλύτερα Steak House του κόσμου. Το βραβείο, που απονεμήθηκε έπειτα από διαδικτυακή ψηφοφορία, επισφραγίζει και την προτίμηση που του δείχνει το κοινό της Λεμεσού εδώ και 2 χρόνια στο εστιατόριο αυτό.

Το διακεκριμένο μενού του The Steak House περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από εύγευστα  αμερικάνικα steaks, Wagyu steaks αλλά και διάφορες άλλες, λαχταριστές επιλογές για τους λάτρεις των θαλασσινών και όχι μόνο, όπως σαλάτες, αστακούς, σολομό, γαρίδες, κοτόπουλο και μπιφτέκια. Πέρα από το μενού, όμως, η ίδια η τοποθεσία και η αισθητική του εστιατορίου αποτελούν βασικές πτυχές της διεθνούς διάκρισής του.

Η ξεχωριστή αρχιτεκτονική του χώρου που το φιλοξενεί στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, η αίσθηση ενός πλωτού χώρου, που δημιουργείται στους επισκέπτες, καθώς βρίσκονται ακριβώς πάνω από τη  θάλασσα, και η μοναδική θέα της ακτής και της θάλασσας της Λεμεσού, συμπληρώνουν το σκηνικό που δικαιολογεί την απονομή ενός τέτοιου βραβείου. 

swipe gallery


3193