A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Εσύ νομίζεις ότι ξέρεις καλά τη Λεμεσό; Ξανασκέψου το...

Μπορεί να ζεις χρόνια σε ένα μέρος, ακόμα και ολόκληρη τη ζωή σου πολλές φορές, και να μη μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ξέρεις καλά τον τόπο σου. Κι επειδή – κακά τα ψέματα – οι ρυθμοί της ζωής είναι τόσο γρήγοροι, οι αλλαγές τόσες πολλές, οι πληροφορίες ακόμα περισσότερες στις μέρες μας και οι λεπτομέρειες τόσο μικρές, αλλά και τόσο σημαντικές, όλο και κάτι θα σου έχει ξεφύγει.

Μερικές φορές, χρειάζεται να κοιτάξεις την πόλη αλλιώς, για να τη δεις όπως πραγματικά είναι. Αυτό κάνουν, άλλωστε, οι τουρίστες – αυτό κάνεις κι εσύ όταν είσαι τουρίστας κάπου αλλού – κι έτσι καταφέρνουν μέσα σε λίγες μέρες να ανακαλύψουν ομορφιές που δε γνώρισες εσύ εδώ και χρόνια. Έτσι, μια ομάδα ανθρώπων, ετοιμάζεται στις 25 Μαρτίου να ρίξει μια αλλιώτικη ματιά στη Λεμεσό, να μοιραστεί εμπειρίες, αγαπημένα στέκια και εικόνες και να τα περιηγηθεί με τις φωτογραφικές στο χέρι.

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις την πόλη, οποιαδήποτε πόλη, είναι να τη ζήσεις, να την περπατήσεις και να νιώσεις τον παλμό της. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μια τέτοια βόλτα, είναι με παρέα, μια παρέα που αγαπάει τη Λεμεσό και θέλει όσο κι εσύ να ξέρει τα πάντα γι’ αυτή, κάθε κρυμμένη της γωνιά και κάθε μυστικό. Μια Σαββατιάτικη εκδρομή στο κέντρο της πόλης, είναι η ιδανική ευκαιρία για να πεις όσα ξέρεις, όπως επίσης και να ακούσεις όσα θέλεις να μάθεις.

Το ραντεβού δίνεται στην οδό Επικούρου 7A, στην περιοχή του Πενταδρόμου, κοντά στο άγαλμα του Βασίλη Μιχαηλίδη, το Σάββατο 25/3, στις 9:30 π.μ.

(Σημείωση: Αν δεν ξέρεις που είναι το άγαλμα του Βασίλη Μιχαηλίδη, τότε είναι διπλός ο λόγος να είσαι σε αυτή τη βόλτα).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 518 776

8469