A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

ΕΣΥ μπορείς να βάλεις καλάθι από τροχοκάθισμα; Για δοκίμασε!

Για τους περισσότερους, το μόνο που μπορεί να βρεθεί ανάμεσα σε ένα παιχνίδι μπάσκετ και εμάς είναι η διάθεση, η κούραση, η έλλειψη παρέας ή και χρόνου. Για ένα άτομο σε τροχοκάθισμα οι προϋποθέσεις είναι πολύ περισσότερες και συχνά απροσπέλαστες… Η ομάδα του Life Motion και το αθλητικό σωματείο Ήφαιστος στη Λεμεσό, αποφάσισαν φέτος να μας κάνουν να δούμε τον αθλητισμό με άλλα μάτια, με τα μάτια αυτού που βρίσκεται καθισμένος, όταν οι υπόλοιποι απολαμβάνουμε το προνόμιο να στεκόμαστε και να χρησιμοποιούμε όλα μας τα μέλη. 

Την Κυριακή, στις 16 Οκτωβρίου, ένας νέος θεσμός κάνει την εμφάνισή του στη Λεμεσό. Στο Φυτίδειο Στάδιο (ΓΣΟ) ένας αγώνας μπάσκετ με τροχοκαθίσματα γίνεται η αφορμή για να δοκιμαστούμε όλοι στην πρόκληση αυτή. Μαζί με το Δήμαρχο Λεμεσού, γνωστούς αθλητές, ηθοποιούς και άλλες προσωπικότητες θα ρίξουμε βολές από ένα τροχοκάθισμα.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδειχθεί ως δικαίωμα και όχι ως πολυτέλεια η δυνατότητα των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες να αθλούνται. Στη συνάντηση της Κυριακής η Life Motion και το αθλητικό σωματείο Ήφαιστος θέλουν να αποδείξουν ότι τα άτομα με αναπηρίες μπορούν να κάνουν άρση βαρών, τοξοβολία, αθλήματα υγρού στίβου, ποδηλασία.

Στην κορύφωση της εκδήλωσης, η τιμητική βράβευση των δύο παραολυμπιονικών αθλητών της Λεμεσού, Αντώνη Αρέστη και Καρολίνας Πελενδρίτου, που είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι μόνο όμορφα πράγματα προκύπτουν από τη στήριξη του δικαιώματος στον αθλητισμό  για όλους.

Ραντεβού στις 3 μ.μ. την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο Φυτίδειο Στάδιο!

swipe gallery

902