A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Έρχεται το τριήμερο φεστιβάλ της Λεμεσού που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Όταν το Guaba άρχισε γίνεται το beach bar με τις αλλεπάλληλες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, ήταν επειδή από καλοκαίρι σε καλοκαίρι κατάφερνε να δίνει μια γεύση από τις μεγάλες σκηνές της ηλεκτρονικής μουσικής στο εξωτερικό. Έχοντας βρεθεί στις λίστες με τα καλύτερα bar και club στον κόσμο, το Guaba Beach Bar γιορτάζει αναβαθμίζει την παρουσία του στη διασκέδαση της Λεμεσού με ένα νέο θεσμό.

Το πρώτο Guaba Festival έρχεται να προτείνει κάτι εντελώς καινούριο, μέσα από ένα τριήμερο με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Το τριήμερο φεστιβάλ θα περιλαμβάνει 2 ξεχωριστά, θεματικά beach party, 1 νυχτερινό και 1 ημερήσιο, και 1 μέρα αφιερωμένη σε δυνατή, χορευτική μουσική, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Οι θρυλικοί Gabriel and Dresden θα ανοίξουν το φεστιβάλ στις 28 Ιουλίου με το νυχτερινό beach party, ενώ τη σκυτάλη θα παραλάβει ο Eddie Thoneick με το ημερήσιο beach party. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και τις 2 ημέρες.

Το σύνθημα είναι το εξής: χόρεψε μέχρι να κοιμηθείς, ξύπνα και ξεκίνα ξανά. Το πρώτο Guaba Festival θα κλείσει με 1 ολοήμερο πάρτι, την Κυριακή, 30 Ιουλίου, με τους Marlo, David Gravell και Ruben De Ronde. Στα decks θα βρεθούν επίσης και ντόπιοι Djs, που τους έχει ξεχωρίσει το κοινό για τις επιλογές τους, συμπληρώνοντας το σκηνικό της απόλυτης, τριήμερης διασκέδασης.

swipe gallery


8041