A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Έρχεται η Διεθνής Ημέρα Πίτσας: Εσύ πόση πίτσα μπορείς να φας;

Όχι ότι χρειαζόμασταν μια Διεθνή Μέρα για να αγαπήσουμε την πίτσα, αλλά στις 9 Φεβρουαρίου έχουμε κάθε λόγο να τη λατρέψουμε και να τη δοξάσουμε, όπως της αξίζει. Αυτή η ιταλική νοστιμιά, με τη χαρακτηριστική σάλτσα ντομάτας, το λαχταριστό, λιωμένο τυρί και την τεράστια ποικιλία γεύσεων, σίγουρα αξίζει μια μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτή.

Η πρώτη πίτσα φτιάχτηκε τον 18ο αιώνα στην Νάπολη. Αν και έχουν περάσει 3 αιώνες από την πρώτη πίτσα που έψησε ένας ιταλικός φούρνος, η πίτσα όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, αλλά έχει γίνει η ιδανική συντροφιά για πάρτι, βραδιές με ταινίες και φίλους, ποδοσφαιρικούς αγώνες και πολλές ακόμα ευχάριστες και ξεχωριστές στιγμές στην καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Στη Λεμεσό μπορεί Ιταλία να μην είμαστε, αλλά οι επιλογές σε πίτσα είναι πάρα πολλές. Τα εστιατόρια που θα σου προσφέρουν γεύσεις Ιταλίας, αλλά και μια ποικιλία από συνδυασμούς σε πίτσα, είναι σίγουρα πολλά. Μάλιστα, δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού το εστιατόριο La Boca ετοιμάζεται να σε κεράσει πίτσα, αλλά και να σου χαρίσει την πίτσα που θα παραγγείλεις, αν έχεις λίγη τύχη.

Δες εδώ τα εστιατόρια που μπορείς να επιλέξεις για το δικό σου «προσκύνημα» στη Διεθνή Ημέρα Πίτσας.

Δες εδώ λεπτομέρειες για τις εκπλήξεις στο La Boca.  

532