A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Επίτιμος Διδάκτορας του ΤΕΠΑΚ ο Νικόλαος Ζάμπογλου

Με τη λειτουργία του Γερμανικού Ακτινολογικού Κέντρου να τοποθετείται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου προχωρά στην αναγόρευση του Δρ. Νικόλαου Ζάμπογλου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας.

Η τιμητική αναγόρευση έρχεται σε συνέπεια της πολύτιμης και διεθνούς επιστημονικής προσφοράς του Νικόλαου Ζάμπογλου, Kαθηγητή της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Νοσοκομείο του Offenbach. Ο Δρ. Ζάμπογλου έχει προσφέρει μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες επεμβατικής ακτινοογκολογίας σε περισσότερους από 10.000 ασθενείς.

Ο διακεκριμένος ογκολόγος είναι ο δημιουργός του υπερσύγχρονου ογκολογικού κέντρου στη Λεμεσό, με την ίδρυση του οποίου αποσκοπεί στο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ίδια τη γενέτειρά του, μετά τη διαπρεπή ακαδημαϊκή και επιστημονική πορεία του στη Γερμανία, από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα. Η τελετή της Επίτιμης Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στις 19/5/2017 στις 19.00, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

9188