A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Επιστροφή στην ταράτσα για το απόλυτο καλοκαίρι στη Λεμεσό!

Το καλοκαίρι επέστρεψε για τα καλά. Το λέει και το ημερολόγιο, το λέει και η θερμοκρασία, το λέει και η ακαταμάχητη επιθυμία σου να βρίσκεσαι στη θάλασσα, το λέει και η ανυπομονησία για διακοπές, χαλάρωση και διασκέδαση. Το καλό με το καλοκαίρι στη Λεμεσό είναι ότι όλα αυτά τα έχεις σε καθημερινή βάση και σε απόσταση αναπνοής.

Σε περίπτωση που έχεις ακόμα αμφιβολίες, η επιστροφή του Roof Bar στη Μαρίνα Λεμεσού θα στο επιβεβαιώσει. Μπορείς να συνεχίσεις να περιμένεις πως και πως τις διακοπές, βέβαια, ή μπορείς απλώς να απολαύσεις όποτε θέλεις cocktails αφ’ υψηλού με θέα στο απέραντο γαλάζιο και τα εντυπωσιακά κότερα της Μαρίνας και πάρτι μέχρι τα ξημερώματα με θεματικές βραδιές.

Η ταράτσα πάνω από το εστιατόριο TGI Friday’s στη Μαρίνα έχει ήδη αποκτήσει παλμό και ετοιμάζεται για το πρώτο πάρτι με ελληνική μουσική και διασκέδαση, κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού, την Κυριακή, 4 Ιουνίου. Το σκηνικό γίνεται πιο τροπικό λίγες μέρες αργότερα, με latin διαθέσεις στο κουβανέζικο πάρτι της Τετάρτης, 7 Ιουνίου. Κατά τ’ άλλα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε, οπότε ξεκίνα να μετράς cocktails στην ταράτσα, κάθε ώρα και μέρα.

swipe gallery


14625