A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Επιστρέφει με disco διάθεση το μπαρ που άφησε το στίγμα του στο Παλιό Λιμάνι!

Το πάρτι που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και τους έκανε να χορεύουν όλη τη νύχτα σε disco ρυθμούς, επιστρέφει τώρα αναβαθμισμένο και έτοιμο να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το πρώτο μεγάλο πάρτι που ανέδειξε την πλατεία σε χώρο διασκέδασης για όλους, γίνεται πιο πλούσιο και πιο εντυπωσιακό, με 4 Djs στα decks και ένα trendy μπαρ να δίνει παλμό.

Από την πρώτη του χρονιά, το ρετρό πάρτι στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στη Λεμεσό. Φέτος, η πλατεία αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, με το 2GΟ Concept Store να στήνει για δεύτερη φορά το εντυπωσιακό, ξύλινο μπαρ του στη μέση του χώρου. Μετά την πρώτη επιτυχημένη του εμφάνιση στο πάρτι λήξης του καρναβαλιού, το μπαρ με τον απίθανο σχεδιασμό και τα εντυπωσιακά φώτα θα σερβίρει παγωμένη μπύρα και γευστικά, signature cocktails, δυναμιτίζοντας τη βραδιά.

Στις 18 Αυγούστου, ντόπιοι ή επισκέπτες, μικροί ή μεγάλοι, δίνουν ξανά ραντεβού φέτος σε αυτή τη νοσταλγική συνάντηση με τα αγαπημένα κομμάτια από τις δεκαετίες του 1980 και 1990. Για περισσότερες από 5 ώρες, η πλατεία θα χορεύει, με 4 διαφορετικούς Djs, τους γνωστούς Dj Asimenos και Dj Kikis, μαζί με τους Djs Socs και Dj Kotsonis C, να ανεβαίνουν ένας μετά τον άλλον στα decks. Έτσι, το πάρτι που ξεκίνησε μέσα από τη συνεργασία της Αρχής Λιμένων με το Δήμο Λεμεσού, μεγαλώνει και καθιερώνεται ως αγαπημένη καλoκαιρινή συνήθεια για την πόλη.

Δες περισσότερα για το πάρτι εδώ.

Δες εδώ όσα έγιναν στο προηγούμενο πάρτι με γύρω από το μπαρ του 2GO Concept Store.

swipe gallery


9653